Hauskanpitoa perheille

Theraplay on lapsen ja vanhemman vuorovaikutushoitoa. Siinä terapeutti johtaa istuntoja ja suunnittelee tavoitteellisesti erilaisia aktiviteetteja terapiassa olevalle parikille. Tästä olen itse theraplay-vuorovaikutusterapeuttina paljon kirjoittanutkin aiemmin, kurkkaa vaikka blogin sivupalkin Theraplay-tunnisteen alla olevia artikkeleita. 

Nyt koronakriisin puhjettua, kun suurin osa lapsista on kotiopetuksessa, voi lapsi-vanhempisuhde olla monissa kodissa koetuksella. Toisaalta: perheet saavat nyt enemmän aikaa yhdessä ja osa vanhemmista saa toivottavasti huomata uudenlaista lähentymistäkin jälkikasvunsa kanssa.

Julkaisen tässä alla kivoja osana Theraplayta käytettäviä leikkejä/aktiviteetteja. On vähän huonolaatuinen kuva, mutta toivottavasti siitä saa parempaa selvää venyttämällä sitä näytöllä!

Kun pinnaa kiristää, niin kokeile vaikka näitä päivittäin lasten kanssa – uskallan väittää, että ne ruokkivat iloa suhteessa ja sitä kautta kaikkien perheenjäsenten mielenterveys saa tukea. <3

Iloa ja hellyyttä kriisin keskelle, Leea

ps. Valmistelen kovaa vauhtia infraa etävastaanottojen laajentamiseen ja mm. verkkokoulutusten pitämiseen. Pystyttelen parhaillaan ajanvarauskalenteria nettiin – pysy kuulolla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *