Haikeita muutoksia: jäin pois Terveystalolta

Hei lukijat. <3

Elämme poikkeuksellisia ja raskaita aikoja. Koronarajoituksista päästiin suoraan Ukrainan sotaan ja itselläni siihen välille mahtui vielä useampi oman elämäni monttukin. Mielenterveyden ja -hallinnan ammattilaisena en tietenkään ole suojassa haavoittavilta tunteilta, vaikka saatankin osata niitä käsitellä.

Matalalennosta johtuen monta juttua roikkuu nyt blogini luonnoksissa. Yksi tärkeimmistä mistä haluan teille kertoa, on tämä: Terveystalo Kaaren ja Flamingon vastaanottoni ovat tällä hetkellä tauolla. Ihan lopullisella vai pitkällä tähtäimellä väliaikaisella, en ole aivan täysin päättänyt.

Terveystalon psykologina lopettaminen kytkeytyy kuitenkin tällä hetkellä puhtaasti kalenterin realiteetteihin. Valmistuin psykoterapeutiksi viime vuoden lopulla, ja olen parhaillaan aloittelemassa uusia, tiheäfrekvenssisiä vakiterapioita. Halusin varata näille kunnolla aikaa, ja täydessä kalenterissa se toki tarkoittaa, että silloin jostain on luovuttava. Kovin haikein mielin tämän muutoksen teen. Minulla on ollut aivan valtavan pitkiä sekä lyhyitä, yksittäisiäkin merkityksellisiä hoitosuhteita Terveystalolla. Kiitos ihan jokaiselle siellä käyneelle! Niin monta tarinaa, jotka ovat jättäneet jäljen sydämeeni. Tietäisittepä! Siirryn haikeana ja kiitollisena eteenpäin.

Mikäli olet entinen Terveystalon asiakkaani ja haluat ehdottomasti varata nyt yksittäisen tai muutaman ajan yksityisvastaanotolleni, voit olla yhteydessä sähköpostitse ja kysyä tilannetta. Pidän ainakin nyt alkuun viikottain kalenterissani muutamaa haja-aikaa auki. Pyrin näin olemaan käytettävissä vähintään sellaisille tutuille asiakkailleni, joille jo solmittu hoitosuhde on eri syistä erityisen merkityksellinen.

Haluan kiittää Terveystaloa hyvästä yhteistyöstä kuluneina kuutena vuotena, ja erityiset kiitokseni osoitan heidän johtavalle psykologilleen Tuija Turuselle. Olen saanut niin vankkaa tukea ja lämpöä sinulta, että silmänurkka kostuu sitä ajatellessa. Olet myös yksi kautta aikojen tärkeimmistä ammatillisista esikuvistani – sellainen psykologi, jollainen haluan itsekin olla!

Kertoessani Terveystalolla lopettamisestani Instagramissa, sain julkaisuluvan muutamalle hyvin koskettavalle palautteelle:

”Haluan kiittää sinua Leea kun kuuntelit ja ymmärsit suuren tuskani kohdunulkoisen jälkeen 🙏🏻 Tapasimme siis Terveystalo Kaaressa.
Loit minuun toivoa joka kantaa vielä tänäkin päivänä. Vaikka yksi pieni tähti loistaa taivaalla niin sain tämän jälkeen kaksi suloisinta lasta opettajakseni tähän maailmaan✨Näin tämän pitikin mennä. 

Kiitokset vielä! 💫”

”Mun täytyy myös kiittää sua suuresti siitä, että päädyin vastaanotollesi synnytystrauman vuoksi ja sain tarvitsemaani tukea omaan elämäntilanteeseeni. Vaikka en kovin montaa kertaa käynytkään, oli ne käynnit silti merkityksellisiä ja edelleen välillä mietin niitä käyntejä ja muistelen sanojasi ja se antaa voimaa arkeen ja myös oivaltamaan sen, että kuinka pitkälle on nyt tultu siitä ajasta ennen käyntejä luonasi. Joten suuri kiitos! Enkä olisi ymmärtänyt hakeutua juuri sinun vastaanotollesi ellen olisi kuullut asiantuntijuudestasi Erilaisten äitien kautta kun ohjelmaa aina seurasin tv:stä. Nyt meidänkin perheeseen odotetaan toista vauvaa syntyväksi kesäkuun alussa🥰”

Kiitos! Jatkan mielenterveystyötä nöyränä. Olen oppinut jokaiselta teiltä paljon ja saanut jakaa ja kulkea rinnalla niin monen ihmisen kohtaloissa, että se on aivan valtava etuoikeus.

Pitäkää huolta, pidetään yhdessä huolta, jatkossakin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *