GDPR-päivitys

Voi jestas, että tuntuu ankealta postailla tällaisia kuivia tietosuoja-asetusasioita, mutta pakko. EU pakottaa. Minä tottelen. 

Päätin syksyllä 2019 pitkään harkittuani siirtyä toiminimiyrittäjyydestä osakeyhtiömuotoiseen yritystoimintaan. Muutamat kunnon mätkyt maksaneena: parempi verosuunnittelu kelpaisi mieluusti. Vain hieman näppäilyä verkossa, ja olin kutakuinkin vartissa nimittänyt itseni uuden terveydenhuollon päätoimialan osakeyhtiöni, MindLink Oy:n toimitusjohtajaksi ja saanut uuden y-tunnuksen. 

Toiminnan käynnistymiseen terveydenhuoltoa harjoittavana osakeyhtiönä tarvittiin toki vielä Valviran myöntämät yksityisen terveydenhuollon luvat. Se oli valtaisaa byrokratiaähkyä aiheuttava jäätävän mittava hakuprosessi, mutta nyt voin vihdoin helpottuneena todeta, että siitäkin tuli selvittyä. Eihän niiden kaikkien law-and-order paperipinojen täyttämiseen mennytkään kuin puoli vuotta ja parit(kymmenet) yöunet.

Terveydenhuollon lupa osakeyhtiöni y-tunnukselle myönnettiin Valvirasta vihdoin 14.12.20, ja vuoden 2021 alusta alkaen saan alkaa toimia ja laskuttamaan terveydenhuollon käynnit osakeyhtiöni kautta.

Yrittäjyyden lakisääteiseen protokollaan kuuluu EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) mukainen potilas- ja asiakasrekisterinpidon selosteen laatiminen ja julkaisu. Tässä liitteenä, olkaa niin hyvät, mikäli sitä joskus kaipaisitte! 😉 Tämä julkaisu tässä korvaa edellisen 19.5.2018 julkaistun selosteeni. Oheinen seloste koskee vain MindLink Oy:n yksityispsykologikäyntejä (Pikkujätillä ja Terveystalolla on omat selosteensa, jotka löytyvät heidän sivuiltaan).

MindLink oy:n potilasasiamiehenä toimii Antti-Jussi Pyykkönen, p. 050 547 0176.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *