Asiantuntijana Babyfit-nettineuvolassa

Olen aloittanut tänä vuonna tosi kivan yhteistyön erään porilaisen poppoon kanssa. Kyseessä on Äideiltä äideille ry:n upea hanke: Babyfit-nettineuvola. Se on ilmainen verkkoneuvola, jonne kootaan mahdollisimman paljon korkeatasoista, luotettavaa materiaalia ja tietoa hyvinvoinnista, raskaudesta, synnytyksestä, vauvan hoidosta ja vanhemmuudesta eri asiantuntija-aloilta. Siellä on mm. vauvajumppaa, äitiysjoogaa, rentoutusta, Marttojen ruokaohjeita, raskaus- ja vauva-ajan päiväkirja – ja pian myös allekirjoittaneen psykologin asiantuntijavideoita!
Tapasimme keväällä pizzalla yhteistyösuunnitelmien merkeissä ja kesällä hioimme suunnitelmia kuvankauniissa maisemissa Löylyssä. Mariia ja Tuomas ovat ”the” Babyfit-tiimi ja Toni liittyi seuraamme videokuvaajan ominaisuudessa.

Sovimme, että tekisin käsikirjoituksia erilaisista psykologisista aiheista, jotka kuvaisimme sivustolle. Kesällä pakersin näiden parissa ahkerasti ja vihjailinkin mm. Insta-storyssani tulevasta.

Elokuun lopulla tilanne oli edennyt jo siihen, että kuvasimme materiaaleja.

Toni on editoinut videoita lokakuun ajan – kun on Duudsoneiden ja Possen kuvauksiltaan ehtinyt – ja ensimmäiset valmiit kokonaisuudet julkaistaan ihan näillä näppäimillä! Tulossa on aiheita, jotka liittyvät vanhemmuuteen, vuorovaikutukseen, vauvaan ja parisuhteeseen.
Videopalaverit on kätevä tapa suunnitella töitä yhdessä, kun porukka on hajallaan ympäri maata. Työn alla on jo jatkoa ja uusia aiheita…

Nähtäväksi jää Babyfitin kansainvälistyminen tulevina vuosina. Konseptia on tarkoitus laajentaa oman maamme rajojen ulkopuolellekin Neuvola.com – maternity care to all-sivustolla. Pidetään peukkuja!  Ja tulkaa hei mukaan!  Liittyminen ja palvelun käyttäminen on aina veloituksetonta. Babyfit löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *