Viuveli, Vauveli – ystävänpäivän suloisin arvonta Facebookissa

Heippa!
Olen ihan innosta sykkyrällä, kun sain postissa lastenrunoilija Sirpa Sironen-Hänniseltä hänen uusimman kirjansa Viuveli, Vauveli. Sen mukana sain myös kaksi ylimääräistä kirjaa arvottavaksi teille. Kiitos Sirpa! 🙂
Viuveli, Vauveli on omanlaisensa vauvakirja, tunnematka lapsen ensimmäisen vuoden ajalta. Siinä on Sirpan liikuttavia, lempeitä runoja, ajatelmia ja piirroksia, jotka yhdessä vanhempien lisäämien tekstien ja kuvien kanssa luovat upean muiston vauvavuodesta. Kirjan on kuvittanut taidegraafikko Ritva Kosonen.
Awwww – tykkään <3
Käy Sinäkin tykkäämässä ja kirjoittamassa arvontapostaukseen Facebookissani kommentti, kenelle ystävällesi haluaisit kirjoista toisen lahjoittaa – yksi kommentoija ja hänen tägäämänsä ystävä voittavat kirjat arvonnassa, jonka suoritan ystävänpäivänä 14.2.2018. Palkinnon arvo on yhteensä n. 50eur! Sujautan kirjojen mukaan Sirpan omilla terveisillä ja nimmareilla varustetut runokortit. Facebook ei ole osallisena arvonnassa. 

Vuonna 2011 Sirpa Sironen-Hänninen sai tasavallan presidentin myöntämän mitalin tunnustuksena työstään lastenhoitajana Tammelan varhaiskasvatuksessa. Samana vuonna ilmestyi hänen esikoisteoksensa, lasten runo- ja laulukirja Ipanakerä yhteistyönä Jukka Salmisen kanssa. Vuonna 2013 Sirpa valittiin vuoden lastenhoitajaksi! Vuonna 2014 ilmestyi Leppäkertun päivätuoli.
Huikea lady!

Kirjailija ja kuvittaja yhteiskuvassa. Kuva: Liliana Ledesma Alvarado
Ihana Sirpa! Suurkiitokset tästä mukavasta yhteistyöstä – ja sen jatkoja odotellen!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

5 thoughts on “Viuveli, Vauveli – ystävänpäivän suloisin arvonta Facebookissa

    1. Hienoa! Jätäthän kommentin myös Facebookiin, niin se toimii arpalippunasi 🙂 Linkki löytyy blogitekstistä.

  1. Lahjottaisin kirjan sukulaisperheeseen johon syntyy ensimmäinen lapsi keväällä. Ja todellakin Sirpa on huikea ihminen! On ollut ilo saada tutustua häneen työn kautta.

    1. Kiitos kommentistasi, olipa kauniisti sanottu ja ihana ajatus lahjoittaa. Kommentoithan vielä Facebookiin (löydät linkin blogitekstistä), suoritan arvonnan sinne kommentoineiden kesken! Jos et ole Facebookissa, voin kirjata sinulle ”varjokommentin” sinne, jolla voit osallistua. Sopiiko näin?

      1. On facebook. Sieltä gänne eksyilinkin…joo kommentoin sinne.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *