Uutuuskirja vauvoille: Hellästi hellien ilmestyy elokuussa -20

Kustannus Mäkelän syksyn 2020 uutuudet on julkistettu. Katalogi löytyy TÄÄLLÄ ja oioioi – sen sivulle 27 on päässyt omaa tuotantoani! Tulossa on aivan huippuihana kirja vauvoille: Hellästi hellien
Kansi
Mallisivu

Hellästi hellien on kovakantinen kirja vauvalle ja vanhemmalle. Sivuja on yhteensä 32. Kirja kuljettaa lukijan läpi vauvan ensimmäisen vuoden virstanpylväät. Jokaisella aukeamalla on Sirpa Sironen-Hännisen kirjoittama vauvalle luettava ihana runo sekä sen aiheeseen liittyen minun kirjoittamaani tietoa varhaisesta vuorovaikutuksesta ja leikkivinkkejä.

Kirjan yhteiset loru-ja leikkihetket on suunniteltu tukemaan lapsen ja vanhemman suhdetta ja tuomaan iloa molemmille. Lisäksi ne herättelevät vauvan aisteja ja kehittävät hänen taitojaan monipuolisesti.

Studio Spotnikin Henna Ryynäsen tekemä kuvitus on aivan mielettömän suloinen ja herkullisen värinen. Kirsikkana kakussa: runot on säveltänyt Jukka Salminen ja kirjassa on mukana kahdet nuotit!

Kirja syntyi yhteistyössä meidän kolmen naisen kesken: Sirpa Sironen-Hänninen on valittu vuoden lastenhoitajaksi 2013. Hän on julkaissut lasten runo- ja laulukirjoja. Leea Mattila on psykologi (PsM) ja Theraplay-vuorovaikutusterapeutti. Kirjan iloisen värikkäät kuvitukset on tehnyt kuvittaja Henna Ryynänen.

Elokuussa 2020 pidämme Sirpan ja Hennan kanssa kirjan julkistusjuhlat ja mahdollisesti ne olisivat erään kivan julkisen tapahtuman yhteydessä, jotta Sinäkin voisit osallistua. Katsotaan, miten koronatilanne elää ja sallii kokoontumiset. Kerron lähempänä lisää!

2 thoughts on “Uutuuskirja vauvoille: Hellästi hellien ilmestyy elokuussa -20

  1. Onko sama kirjoittaja kirjoittanut muita tähän aiheeseen liittyviä kirjoja?

    1. Hei!
      Sirpa Sironen-Hänninen on julkaissut aiemmin runokirjoja: Ipanakerä (Päivä, 2011), Leppäkertun keinutuoli (Päivä, 2014), Hymytintti (Päivä, 2016) ja Viuveli vauveli (Päivä, 2017). Minä puolestani debytoin Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä-kirjan toisena kirjoittajana 2019 (Gummerus). Lisäksi olen kirjoittanut Vauvavuoden rakkaimmat hetket-vuorovaikutuskortit (Oppi & Ilo, 2018).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *