Uhmasta yhteyteen-verkkokurssin uusi lanseeraus ja ALEKOODI

Iloisia uutisia!

Jo tovin kuluttajamyynnistä tauolla ollut minun ja lastenpsykiatri Janna Rantalan verkkokurssi Uhmasta yhteyteen eli näin opit rauhoittamaan lapsesi uhman tekee upean paluun maanantaina 27.2.2023. Tällä kertaa se on myynnissä teille kaikille yhteistyökumppanimme Nordic Fit Maman kaupassa. Ja mikä mukavinta, avajaisviikon tarjouksena saatte sen koodilla UHMA2023 hintaan 74eur (norm. 99eur) 27.2.-5.3.23.

Kurssin ostosivu on saanut uuden, upean ilmeen Nordic Fit Mamalla. Videosisältö on säilynyt kuitenkin entisellään kurssivideoiden ja tehtävävideoiden osalta. Olemme tosi ylpeitä tästä yhteistyöstä ja toivomme tämän digitaalisen tuen saavuttavan näin entistä laajemman yleisön vanhempien ja kasvattajien parissa.

Aiemmat postaukseni Uhmasta yhteyteen-kurssista löydät blogini Verkkokurssi-tunnisteen alta.

Kurssi koostuu viidestä viikottaisesta askeleesta ja tehtävävideosta: https://www.nordicfitmama.fi/uhmasta-yhteyteen

ENSIMMÄINEN ASKEL

Mistä uhmassa on kyse? Entä mitä sille voi tehdä? Opit mikä merkitys uhmalla on lapsen kehityksessä ja saat ensimmäiset vinkit vuorovaikutuksen parantamiseen

TOINEN ASKEL

Lapsen kehitystä tukevia keinoja uhman hoitamiseen. Opit ymmärtämään lapsen mielen ja tunnesäätelyn kehitystä. Saat neljä helposti sovellettavaa kehityspsykologista työkalua uhman rauhoittamiseen.

KOLMAS ASKEL

Ei JOS vaan KUN aikuisen hermo pettää. Opit rauhoittamaan omaa tunnetilaasi sekä mielensisäisillä että kehollisilla menetelmillä.

NELJÄS ASKEL

Nyt osaat jo: näin selviätte uhmasta. Käymme läpi kolmiportaisen käytännön, jolla selviätte lapsen voimakkaan uhmakohtauksen läpi turvallisesti. Kerromme myös, mitkä keinot eivät ole suositeltavia ja lapsen kehitykselle suotuisia.

VIIDES ASKEL

Tieteellisesti todistetut ja arjessa tuhannesti testatut tehokkaat temppumme kevyempään ja iloisempaan arkeen.

Helposti sovellettavia keinoja, joilla uhma rauhoittuu ja oma jaksaminen paranee – auttaa myös parisuhteen kasvatuserimielisyyksissä!

Klikkaa siis kurssi itsellesi tai teille TÄÄLLÄ.

”Kiitos että te ammattilaiset sanotte sen ääneen, että tunteet kuuluvat lapsuuteen ja uhmakkuus enemmänkin kuuluu siihen ja että olisi, jos tunteita ei olisi ollenkaan!”

#uhmastayhteyteen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *