Uhmasta yhteyteen-verkkokurssin uusi, alennettu hinta ja facelift (sekä ihanat palautteenne – KIITOS!)

Tasan vuosi sitten lanseerasin lastenpsykiatri Janna Rantalan kanssa uuden ja upean verkkokurssin tueksi jokaiselle uhmakkaan lapsen vanhemmalle. Postasin silloin tuon ”Uhmasta yhteyteen eli näin rauhoitat lapsesi uhman” -kurssin sisällöstä tarkemmin TÄÄLLÄ.

Teimme Jannan kanssa kesän aikana kurssille pieniä, mutta tärkeitä kunnostustöitä saamiemme palautteiden perusteella:

  • Uusi saavutettavuuden EU-direktiivi täyttyy nyt, kun lisäsimme kaikkiin videoihin tekstitykset.
  • Vapautimme kaikki kurssimodulit eli viiden askeleen materiaalit saataviksi heti käyttöön 60 päivän ajaksi sen sijaan, että ne aiemmin aukesivat yksi kerrallaan viikon välein.
  • Kolmanneksi, päätimme alentaa hintaa, jotta apu olisi yhä useamman saatavilla. Loppuvuoden 2021 ajan saat Uhmasta yhteyteen-verkkokurssin hintaan 69 euroa (norm. 149 euroa)!

Lunasta kurssi omaksesi TÄÄLLÄ.

Uhmasta yhteyteen- verkkourssimme on auttanut monia teitä, jotka olette olleet mm. jonossa perheneuvolan asiakkuuteen. On todella tuskallista, kun tarvitsisi käytännön vinkkejä about nyt heti, mutta jonotusaika perheneuvolaan on pitkä kuin koronavuosi. Ja sitten vielä tämä pandemiakin… koronaturvallisinta on tietysti apu omalta kotisohvalta käsin, mihin vuorokauden aikaan tahansa sitä tarvitsetkin.

Verkkokurssimme tarjoaa sinulle kaksi luotettavaa asiantuntijaa – psykologin ja lastenpsykiatrin – sekä uusimpaan psykologiseen tieteelliseen tietoon perustuvan mentalisaatioteoreettisen ajattelukehyksen uhman käsittelemiseen. Lisäksi saat itseopiskeltavia, oppimistasi syventäviä tehtäviä. 

Julkaisen innosta hyristen luvalla näitä viimeaikaisia saamiamme palautteita:

Lähdin mukaan tälle kurssille koska ajattelin saavani hyviä vinkkejä kahden uhmaikäisen (1,5 ja 3,5v) pahimpien kiukunpuuskien avuksi. Näitä vinkkejä sainkin, mutta kurssissa oli kyllä tosi paljon enemmän, mitä ajattelin!

Campwire alustana on todella hyvä! Toimii näppärästi mobiililla ja muutenkin helppo navigoida. Sivun ulkoasu on tosi miellyttävä ja videot hyvin  ja ammattimaisesti toteutettu. Askeleet / jaksot olivat mielestäni sopivan pituisia; niissä oli paljon asiaa mutta eivät olleet liian raskaita käydä läpi yksi kerrallaan.

Kurssin käyminen ja luennoista toiseen siirtyminen oli tosi helppoa ja kurssi toimi hyvin myös mobiilissa. Luennot oli toteutettu tosi ammattimaisesti ja niitä oli miellyttävä seurata. 

Viimeisen jakson lopussa tuli vähän tippaakin linssiin kun mietin niitä ihmisiä jotka on itselle olleet lapsena tärkeitä ja joiden seurassa on voinut olla oma itsensä. Ja tietenkin haluan itse olla lapsilleni sellainen ihminen<3

Tuntuu että nykymaailmassa nämä vanhemman ja lapsen väliset vuorovaikutusasiat olisi tosi tärkeitä. Siksi tässä jäikin miettimään että nämä kurssin asiat pitäisi olla kaikilla hallussa<3

Kiva että kurssilla oli esimerkkejä, tehtäviä ja paljon pohdittavaa sen sijaan että olisi ollut pelkkää luentoa. Näin sain siitä itse paljon enemmän irti. Mun mielestä tässä otettiin hyvin huomioon myös vanhemmat ja heidän jaksaminen ja tsempattiin  ihanasta eteenpäin. Koko kurssista jäi tosi hyvä fiilis ja varmasti käyn luennot vielä uudelleen läpi:)

Kiitos vielä kerran tästä kurssista! Meille tästä ainakin on ollut paljon apua! 

Yllätyin miten hienosti kurssi oli rakennettu teknisesti: erityismaininta hienolle ulkoasulle ja toimivalle kurssialustalle!

Videot olivat selkeitä ja koen että asia helposti ymmärrettävää. Välillä kaipasin toistoa ja sitä tulikin hyvin eli asiat esitettiin selkeästi ja toistaen, tämä auttoi varsinkin kun ekaa kertaa kävi läpi kutakin askelta.

Sain paljon hyödyllistä tietoa, erityisesti siitä mitä kaikkea uhman takana tapahtuu psykologisesti. Itselle monet jutut olivat jo tuttuja koulutukseni (KM) ja oman kiinnostuksen vuoksi, mutta yleisesti koin oivalluksia ja opin uutta jokaisen askeleen kohdalla. 

Vinkit olivat todellakin käyttökelpoisia ja tieto sovellettavissa.

Videot yllättivät myös! Tykkään itse katsoa videoita ja tiedän myös miten vaikeaa niiden tekeminen voi olla. Tällä kurssilla hienosti toteutetut videot viestivät laadusta ja asiantuntemuksesta.   

Suuret kiitokset kaikille tähänastisille asiakkaillemme! <3

Vinkkaanpa teille tähän loppuun vielä Jannan kivan kolumnin Leikkipäivä-portaalissa, sekä tosi kivan Huomaa hyvä-podcast-jakson. Voikaa hyvin; jaksamista ja hyviä energioita syksyysi toivottaen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *