Toisenlaiset teiniäidit – uusi kausi & Ruutu+ -arvonta

Tuntuu, että on hurjan pitkä aika siitä, kun kirjoitin viimeksi Toisenlaiset teiniäidit -sarjaan liittyen. Ja niin siitä onkin – tammikuussa 2019 julkaisin jälkipuinnin edellisestä kaudesta TÄÄLLÄ. Sen jälkeen kesällä 2019 kuvattiin uusia jaksoja, mutta sarjaa ei esitettykään tuttuun tapaan syksyllä. Voitte vain kuvitella, miten kuumilla kivillä osallistuneet äidit ovat olleet, omaa jaksoaan odottaen! Ja olen minäkin toki odottanut! Ja Sami, ja koko meidän tuotantotiimi!

Pitkä odotus palkitaan nyt vihdoin, kun sarja alkaa jo vajaan viikon päästä, 18.5.2020 ensin Ruudussa ja myöhemmin (ilmeisesti syksyllä) LIV-kanavalla.

Julkaisen perinteiset jaksokohtaiset bloggaukset tv-esitysten tahdissa, mutta laittelen varmasti nyt keväällä making of-kuvia joka viikko Insta-Storyihini.

Ilokseni sain arpoa teille Ruutu+ -koodeja Instagramissani ja Facebookissani, missä ehdit osallistua vielä 17.5. saakka!

Äitien esittelyt löydät mm. Ilta-Sanomissa ja Nelonen Median sivuilla TÄÄLLÄ.

Ooo, miten koskettava ja hurja kausi tämä onkaan:

”Toisenlaiset teiniäidit -sarjan 2. kaudella tapaamme entistä värikkäämmän kirjon nuoria naisia erilaisista elämäntilanteista. Mukana on esikoistaan odottavia teinejä ja myös kaksi 26-vuotiasta naista, jotka molemmat odottavat jo seitsemättä lastaan. 

Odotusajan seuraamisen lisäksi sukellamme syvälle äitien menneisyyteen, josta paljastuu rankkojakin kokemuksia. Seksiin painostaminen, koulun vaihtaminen kiusaamisen takia seitsemän kertaa ja joukkoraiskaus bileissä ovat todellisuutta näille naisille. Entä miltä raskauskilot tuntuvat, kun on kärsinyt syömishäiriöstä tai miten osaa suhtautua tulevaan vauvaan, jonka isä on lähtenyt toisen naisen matkaan?

Moni nuorista äideistä on joutunut vanhojen kaverien hylkäämäksi vauvauutisten seurauksena. Siksi sarjan äidit ovat tiiviisti yhteydessä ja saavat vertaistukea toisiltaan. Psykologi Leea Mattila käy tulevien äitien kanssa keskusteluja juuri ennen synnytystä ja tarjoaa asiantuntijan vinkkejä myös katsojien arkeen. Sarjaa juontava Sami Kuronen järjestää nuorille vanhemmille yllätystreffejä ja vie tuoreita äitejä harrastamaan kaikkea Bollywood-tanssista vapaalentoon.

Itkulta ja turhautumiselta ei vältytä, kun vauva-arki näyttää vaikeat puolensa. Ainutlaatuinen äitiyden tunne saa rohkeat naiset katsomaan kuitenkin toiveikkaasti eteenpäin. Rakkaustarinoita, herkkiä hetkiä, voimaantumista ja oivalluksia – niistä on kyse tälläkin Toisenlaiset teiniäidit -kaudella.”

Liity seuraan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *