Toisenlaiset äidit: uusperhe Karoliina ja Anton

Karoliinan ja Antonin Toisenlaiset äidit-jakso oli kyllä dramaattinen. Täytyy ihailla Karoliinaa, kuinka rauhallisesti ja tyynesti hän suhtautui raskauteensa kaikkien riskien valossa. Anton tuki häntä mielestäni aivan mahtavalla tavalla ja pariskunnan välinen kemia näkyi kivasti katsojille.
Karoliina on sitkeä tyyppi, ja jaksoi jopa perustaa yrityksen raskauden viime metreillä. Käykääpä kurkkaamassa Teerikorpi events!

Keskustelimme ensikäynnilläni heidän kanssaan kahdesta teemasta, joista vain toinen päätyi valmiiseen ohjelmaan mukaan. Antonin näkökulmaa oli paljon mukana, kuten tällä neloskaudella yleisestikin on nostettu isien asiaa enemmän esille.
Mielestäni perheelle antamani tehtävä oli tosi onnistunut ja iloitsin, että se oli leikattu mukaan. ”Keksikää perheellenne oma tervehdys” on yleisestikin työssäni käyttämäni juttu! Se tuo mukavasti vuorovaikutusta perheenjäsenten kesken, jokainen saa vaikuttaa lopputulokseen, ja lopputuloksena luotu tervehdys eri tilanteissa käytettynä lujittaa perheenvälisiä suhteita.
Kijoitin jaksoon liittyvään kolumniini asioista, joita kannattaa ottaa huomioon uusperheessä. Sen valmistuttua taisin todeta itsekseni, että nämä asiat soveltuvat kyllä itse asiassa ihan kaikenlaisille perheille!

Kuvaaja Klasu ja toimittaja Milla
Toiselle käynnille tullessani eksyin. Siis Vantaalla. Kuinka noloa! Anton vitsaili minulle, että asuvat Narniassa. Hän pelasti huumorillaan psykologi-tädin itsetunnon. Ajattelin, että muistan kyllä miten sinne ajetaan. Mutta enpäs kyllä muistanut ollenkaan. Navigaattori puhelimessani sanoi, ettei paikkaa löydy, koska kyseessä oli niin uusi asuinalue. Harhailin ympäriinsä ja lopulta soitin paniikkipuhelun tuottajalle. Hän yritti ohjeistaa minua langan päässä minne ajaa. Lopulta pääsin perille. Puoli tuntia myöhässä. Siellä se kuvauspoppoo odotteli minua. Onneksi ovat niin kilttejä tyyppejä, ymmärsivät.
Karoliinan ja Antonin vauva oli neloskauden eka vauvakohtaamiseni. Olin niin ilahtunut saadessani ihailla heidän perheonneaan ja tuoksutellessani Aidaa.
Edi vähän reagoi siskon syntymään ja kaipasi selvästikin myötätuntoa. Meistä tuli Edin kanssa heti kaverit, vai mitä sanotte näiden kuvien perusteella:

Kaikki hyvin Karoliinalla, Antonilla ja lapsilla. Rakkautta ja onnea heille jatkossakin toivotellen!
Jos et ehtinyt katsomaan jaksoa telkusta, löydät sen Ruutu.fi TÄÄLLÄ.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *