Syksyn -23 työjutut

Hei!

Olenpa ollut monta viikkoa poissa täältä blogistani… Pidin heinäkuussa kesäloman, jonka jälkeen palasin töihin elokuussa. Ikionnellisena, sillä sain uuden vastaanottotilani sisustuksen vihdoin valmiiksi. Joudun lähes nipistämään itseäni arkiaamuisin: tämä pitkäaikainen haaveeni on toteutunut. Kannatti jaksaa odottaa viisi vuotta tuntialivuokralaisena jaetuissa tiloissa. Nyt minulla on vihdoin se ihan oma ja omannäköinen tila!

Kesälomani jälkeen ahersin elokuulla pätkän yhteistyötä Oppi & Ilon kanssa, ja ensi vapun -24 tienoilla julkaistaan jotain tunnetaitoihin liittyvää kivaa leikki-ikäisille.

Elokuulla ehdin reissatakin; kävin Mikkelissä valtakunnallisilla LYPSY (lastenpsykiatrisen hoitotyön)-päivillä luennoimassa mentalisaatiosta. Minut otettiin aivan hurjan lämpimästi vastaan, kaunis kiitos siitä edelleen!

Koko tämä edessäoleva syksy on minulle perustehtäväni, rakkaan psykoterapiavastaanottotyöni, ohella hurjan kutkuttava. Viimeistelemme parhaillaan lastenpsykiatri Janna Mannisen kanssa uutta kirjaamme. Tammikuussa -24 julkaistava teoksemme on saanut nimekseen Teinin mieli – opi ymmärtämään nuorta ja sen kustantaa jälleen Gummerus kustannus. Luvassa on tuoretta näkökulmaa nuorten mielenterveyteen ja vanhemmuuteen. Tiedän, että kirjaa odotetaan kentällä jo! Uskon sen olevan monelle teistä iloksi ja hyödyksi. Ainakin meillä on Jannan kanssa ollut tunteikasta sitä kirjoittaessa. Omat nuoruusmuistot ovat heränneet vahvasti.

Kirjoitustyön, vastaanoton ja työnohjausten sekä Suomen Theraplay-yhdistys ry:n hallitustyön lisäksi syyskalenterissani on jälleen useampia luentoja ja koulutuksia, joista pidän kovasti.

Professio Suomen järjestämä kaikille avoin webinaari Lapsi potilaana pidetään 26.-27.9.23 ja itselläni on siellä toisena päivänä Keynote-luento: Ammattilaisen vuorovaikutus lapsen tukena. Liput ja koko ohjelman löydät TÄÄLTÄ.

Lokakuussa 10.-11-10.2023 pidän Leikki lapsen kuntoutuksen ja vuorovaikutuksen tukena-koulutuksen yhdessä kollegani Hanna Lammen kanssa. Sinne mahtuu vielä osallistumaan, ohjelma ja liput löytyvät TÄÄLLÄ. Voit käydä koulutuksen etänä tai paikan päällä Espoossa! Meidän mielestä tästä kokonaisuudesta tuli varsin kattava ja inspiroiva.

Lokakuulla on tulossa lisäksi vanhempainilta itä-Suomessa, Rautjärvellä. Alla mainos siitä – tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!

Annan mielelläni tarjouksen juuri teille sopivasta luennosta tai koulutuksesta. Jos sellainen on mielessä, niin kirjoita minulle sähköpostia: leea@mindlink.fi .

Aurinkoisia syyspäiviä sinulle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *