Osallistu ACE (Adverse Childhood Experiences)-koulutukseeni 2.-3.2.2022

EDIT! Tämä on valitettavasti peruuntunut ja siirtynyt syksyyn: 1.-2.9.2022. Nähdään silloin!

Nyt on pakko hehkuttaa uutta aluevaltausta, nimittäin helmikuun alussa Professio Suomen järjestämänä toteutuvaa ”Haitalliset lapsuusiän kokemukset – huomaa, ennaltaehkäise ja puutu”-koulutusta. Puuhaan tässä kaksipäiväisessä tapahtumassa yhtenä kolmesta kouluttajasta. Ohellani toimivat Briteistä etänä kokenut lasten ja nuorten psykoterapeutti ja trauma-asiantuntija Graham Music sekä perheterapeutti, emdr-terapeutti, sosiaalityöntekijä Jaana Kivistö. Olemme kolmisin laittaneet viisaat päämme yhteen, ja luoneet upean kokonaisuuden lapsuusiän traumoista ja niiden vaikutuksista sekä mahdollisista interventioista.

Haitalliset lapsuusiän kokemukset -koulutuksessa sisäistät kansainvälisesti tutkitun ACE-käsitteen (Adverse Childhood Experience) kautta laaja-alaisesti lapsuusiän haitallisia kokemuksia ja niiden vaikutuksia, minkä lisäksi saat työkaluja apua tarvitsevien auttamiseen.

Tarjoamme vankan teoriapohjan vuorovaikutuksen merkityksestä lapsen kehitykseen, sekä kehitystä suojaavista ja vaikeuksille altistavista tekijöistä. Englanninkielisessä osuudessa kuulet mm. miten selviytymis- ja puolustusstrategiat kehittyvät varhaislapsuudessa, sekä kuinka haitalliset kokemukset vaikuttavat aivojen kehitykseen.

Lisäksi käsittelemme traumainformoitua työskentelyä, josta saat terapeuttisia ja käytännönläheisiä työkaluja työhösi auttaaksesi apua tarvitsevia lapsia ja nuoria, heidän tunnehaavojaan huomioivasti.

Koulutus toteutuu hybridinä; voit tulla paikanpäälle Espooseen tai osallistua etänä.

Katso tarkka ohjelma ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ.

Lämpimästi tervetuloa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *