Neuroaffective developmental psychology-seminaari ammattilaisille

Tanskalainen kuuluisa psykologi Susan Hart saapuu Suomeen kouluttamaan marraskuussa. Susan Hart on kehittänyt viimeaikaiseen aivotutkimukseen perustuvan neuroaffektiivisen kehitysteorian ja siihen pohjautuvaa terapiaa, sekä tutkimusmenetelmiä tunne-elämän kehityksen arviointiin. Hän on kirjoittanut  neuroaffektiivisesta teoriasta, sekä traumasta ja dissosiaatiosta useita kirjoja, joista kolme on käännetty englanniksi: The impact of attachment; Brain, Attachment, Personality: An Introduction to Neuroaffective Development sekä Through Windows of Opportunity: A Neuroaffective Approach to Child Psychotherapy.
Marraskuun seminaaripäivässä Hart esittelee teorian lapsen tunne-elämän kehityksestä ja sen liittymisestä hermostolliseen kehitykseen, ja millä tavoin lapsen lähisuhteet vaikuttavat molempiin. Koulutuspäivän aikana pohditaan tunne-elämän hoitamista vuorovaikutuksen keinoin.
Ajankohta: 26.11.2015 Klo 9-16
Paikka: Folkhälsanin Senioritalo, osoitteessa Mannerheimintie 97, Ruskeasuo, Helsinki.
Hinta: 230 e (sis. alv 24%, aamukahvin ja lounaan)
Ilmoittautumiset: info@theraplay.fi
Ilmoittautuminen on sitova, maksamalla laskun varmistat paikkasi. Peruutuksia ei voida korvata jälkikäteen. Ilmoita osallistujan nimi ja laskutustiedot. Koulutusmateriaali toimitetaan osallistujille sähköisesti koulutuksen jälkeen.
Kuka muu innostuu tästä tilaisuudesta yhtä paljon kuin minä? Nähdään siellä!
2015 Susan Hart

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *