Hellästi hellien on vauvan ensikirja, joka on suunniteltu tukemaan vuorovaikutusta

Uutisia: olen julkaissut uuden kirjan! <3

Hellästi hellien on ensikirja vauvoille. Sen sivut ovat jämäkkää, paksua paperia. Värit ovat kirkkaita ja muodot selkeitä – siis juuri sopivia vauvoille!

Palkittu lastenrunoilija Sirpa Sironen-Hänninen on kirjoittanut sen kauniit runot ja lorut, joita voi käyttää arjessa vauvan kanssa seurustellessa ja vauvan kanssa yhteyttä rakentaessa. Sirpan haastattelun voi käydä lukemassa Järvi-Suomen Sanomista TÄÄLLÄ.

Minä olen tuottanut runojen yhteyteen psykologista vuorovaikutustietoutta ja leikki-ideoita. Kokonaisuus runojen kanssa on looginen ja eheä. Tavoitteena on tukea muodostuvaa vuorovaikutussuhdetta sekä vauvan ja vanhemman välistä kiintymystä.

Todellisena kirsikkana kakussa on kirjan kuvitus, josta vastasi Henna Ryynänen. Kuvitukset etenevät vauvan kehityksen mukaan. Aluksi pieni käärö tuhisee vanhemman kainalossa, mutta hissukseen kasvua tapahtuu ja lopussa vaatteetkin puetaan jo itse päälle.

Tämä kirjaprojekti ehti elää pinnan alla pitkään. Olen aivan hurjan onnellinen sen todeksi tulemisesta ja julkaisusta, sillä kokonaisuudesta muovautui aivan täydellinen. Kiitos Sirpa, Henna, sekä Kustannus Mäkelä saumattomasta yhteistyöstä.

Hellästi hellien on saatavilla useissa päivittäis- ja kirjakaupoissa; hae tai tilaa omaksesi sekä muista odottavaa tai tuoretta vauvaperhettä tällä valloittavalla teoksella!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *