Gummeruksen kevään 2019 kirjat ja bileet

Postilaatikkooni kolahti kutsu Gummeruksen kevään 2019 kirjojen esittelytilaisuuteen sekä kevään 2019 kirjojen esite, joka löytyy sähköisenä TÄÄLLÄ. Suuntasin kemuihin mukaan, tietty!

Tapahtumassa Johanna Laitila, Ville Hytönen, Niina Mero, Minna Maijala, Katja Kokko, Juha Hurme ja Emma Kantanen kertoivat omista mielenkiintoisista ja lukemaan houkuttavista teoksistaan sekä kirjoitusprosessistaan.
Myös minä ja Janna Rantala olimme esiintyjien joukossa, haastateltavina uudesta kirjastamme Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä. Sattumoisin juuri samana aamuna saimme viestin, että kirjamme oli mennyt painoon. Syytä juhlaan siis senkin osalta. 🙂

Voih, mitä ihanuuksia keväällä onkaan tulossa! Nämä uutuudet pitää kyllä kaikki nauttia.

Tilaisuus oli varsin kutkuttava ja viihdyttävä. Ihana Sisko Savonlahti poseerasi kanssamme. Tsekkaa Siskon tuore esikoisteos Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu. Hauska ja nykyaikaa sekä kaupunkilaiselämää aidosti kuvaava kirja, joka oli muuten ehdokkaana Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi kuluvana syksynä. Itse olen koukuttunut myös vähän @sipelolleri Insta Storyista, heh 🙂

Jatkoilla tutustuin moniin gummeruslaisiin, suomentajiin, kustannustoimittajiin sekä muihin kirjailijoihin. Miten etuoikeutettu olo saada heistä uutta verkostoa itselleni – niin luovaa porukkaa tämä sakki, respect!
Rohkea 22-vuotias Antti Rönkä (välianekdootti: Antti on sattumoisin asunut elämänsä varrella melko samoissa kaupungeissa kuin minäkin) julkaisee ensi syksynä esikoisromaaninsa, joka on hänen elämäkerrallinen kasvutarinansa koulukiusaamisesta ja traumatisoitumisesta. Tätä odotan jo nyt ihan valtavasti ja Antin kanssa jo alustavasti sovimme, että voin sitten arpoa blogissa hänen kirjansa. Omista asiakkaistanikin todella aivan valtaosalla on koulukiusaamistaustaa, joten vertaistuesta ilahtuvia kohtalotovereita löytyy kyllä runsain mitoin.

Goodie bagissa saimme kahden kevään uutuuden ennakkokappaleet, enkä malta odottaa, että ehdin niiden kimppuun! Pidän pitkän joululoman ja aion todellakin loikoilla silloin sohvalla koirani kanssa villasukat jalassa, glögin, suklaakonvehtien sekä kirjojen parissa.

Kirjafani kiittää ja kuittaa, olivatpas nämä huippukivat juhlat <3 Kiitos Gummerus ja mukana olleet! Kuvista erityiskiitos Rosa-Maria Karille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *