Alennuskoodi Teinin mieli-kirjaan ja pirskahtelevat kuvat julkkareista

Tammikuun puolivälin paikkeilla vietimme Helsingissä Jannan kanssa yli sadan vieraan kirjajulkkareita, kun Teinin mieli saatiin painosta lukijoille. Koristelimme tilaan teinihengessä Happy f#*king day -selfieseinän sekä muistelmaseinän, jonne jokainen sai jättää post-it lapulla nuoruusmuistonsa ”Kun minä olin nuori…”. Sitten vain kuohuvaa laseihin ja lämpimän kepeä puhe vieraille kirjan synty- ja tekoprosessista.

Oli kertakaikkiaan koskettavan ihanaa juhlia tätä kirjaa ja pitkäjänteistä yhteistyötämme sen osalta saatuamme paikalle niin ison porukan omia läheisiämme, verkostoa ja sidosryhmiä sekä nykyisiä ja entisiä työkavereita. Kiitos upeista muistamisistanne ja ennenkaikkea siitä pulppuilevasta hauskuudesta ja ilosta, jota toitte roppakaupalla mukananne juhliimme. <3

Teinin mieli-kirjan ensimmäinen painos myytiin salamavauhdilla loppuun – vain kahdessa viikossa! Kirjastoissa se on myös päässyt varatuimmat-listalle. Mikä ilo, että se on lukijoita kiinnostanut. Onhan nuorten mielenterveyskriisi ollut otsikoissa jo pitkään, korona sitä vielä vauhditti eristyksineen. Monet kasvatusoppaat keskittyvät pikkulapsivaiheeseen (kuten meidänkin ensimmäinen kirjamme Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä) eikä teinien vanhemmille kirjahyllyillä aivan loputtomasti valikoimaa ole.

Toinen painos saatiin nyt onneksi painosta ja sen kunniaksi jaan teille alennuksen! Koodilla TEINI20 saat 20% alennuksen kirjastamme gummerus.fi – verkkokaupassa vuonna 2024.

Ja sitten vielä ne parhaat julkkariotokset!

Tässä:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *